In ons Golfpaviljoen verzorgen wij feesten!!

In maart en april gratis kennis maken met golf i.v.m. 12,5 jaar bestaan: vooraf aanmelden via info@golfclubervebraakman.nl wij maken groepen van maximaal 6 personen elke morgen om 10.00 uur en elke middag om 13.00 uur (niet op dinsdag middag) 1,5 uur clinic daarna 18 holes spelen.

Ontvangst koffie met krentenwegge, dagkaart,    2 kroketten met brood en drankje € 25,00 p.p.

Voor Leden Koffie met krentenwegge,                 2 kroketten met brood en drankje € 12,50 p.p.

Wij doen mee met:

Pak een terrasje met de ANWB                                Tweede kopje koffie/thee gratis!

Ben je in april en mei in de buurt tijdens je fiets- of wandeltocht? Wees welkom op ons zonovergoten terras. Bestel je een koffie of thee met iets lekkers erbij dan krijg je het tweede kopje koffie of thee gratis! Je hoeft alleen je ANWB-lidmaatschapspas te laten zien (dat kan ook via een ANWB-app).  Maximaal twee personen per pas, niet in combinatie met andere acties, alleen in april/mei 2019.

Aanbieding:  € 200,00 GVB opleiding

• 3 maanden lidmaatschap
  • 12 uur golf les van golfprofessional
  • Theorie- en praktijkexamen
  • Gebruik golfmateriaal
  • Inschrijving NGF (GVB pas)

Na deze 3 maanden is het lidmaatschap € 30,00 per maand, hiervoor kunt u onbeperkt spelen op onze baan en dit is inclusief NGF afdracht.

Meer info: 0546-697265

Combilidmaatschap Golfbaan Erve Braakman & Indoor golfbaan Riga golf te Nijverdal voor € 40,00 per maand

Arrangementen met De Hexelse Berg

• Ontvangst met koffie en krentenwegge
  • 18 holes spelen ( +/- 2,5 uur)
  • 2 drankjes op terras golfbaan
  • 2 uur onbeperkt eten drinken De Hexelseberg
  • € 46,50 per persoon

Kijk ook op de Hexelse Berg

U kunt uw GVB pasje en handicap registratie bij ons onderbrengen voor € 5,00 per maand !! Dit is zonder lidmaatschap !!

Arrangementen!!
Voor familie, buurt of bedrijfsfeesten.

Maak voor meer mogelijkheden een afspraak 0546-697265

Wij hebben Hospitality met diverse banen in de regio:

Hospitality met:

• De Koepel Wierden
  • Hooge Graven Ommen
  • Golfbaan de Lage Mors Delden
  • PW Prinses Wilhelmina Enschede
  • Golfclub  PH Almelo
  • Shortgolf Twente(N’Kaps) Tubbergen
  • Spielehof Boekelo
  • Weleveld Zenderen

U dient wel vooraf bij deze banen te reserveren.