Golfen is een gezellige ontspannen sport die door de meeste mensen gespeeld kan worden.
Om een keer kennis te maken met de golfsport biedt Golfclub Erve Braakman u een aantal leuke mogelijkheden.
Om eens te kijken wat de sport eigenlijk inhoudt kunt u bij onze golf pro een les boeken.
Hiervoor hoeft u geen kennis te hebben van de golfsport en ook niet te beschikken over de benodigde golfattributen.
Op deze wijze willen wij de golfsport toegankelijk maken voor een breed publiek.
Een greenfee ( 18 holes baan spelen) kost slechts

• € 15,00 p.p.,
  • boven de 25 personen €12,50 en
  • boven de 50 personen € 10,00.

U kunt gebruik maken van:

• de Driving range;
    hierop wordt geoefend op de afslag.
    Met een zgn. full-swing, een volle cirkelslag, moet de bal zo ver mogelijk in de richting van de drijvers in het water worden geslagen.
  • Chipping area;
    hierop wordt geoefend op het chippen. Chippen is de middellange tussenslag die nodig is om de bal na de eerste afslag dichter naar de hole te slaan.
  • Putting area;
    hierop wordt geoefend op het putten. Putten is het tikken van de bal in de hole. Dit gebeurt op de green, het kortgemaaide, cirkelvormige gebied rondom de hole.
  • 18 holes golfbaan.
   Jeugdgolf voor kinderen van 6 t/m 14 jaar:

• Voor de jeugd vanaf 6 jaar kunnen er lessen worden gevolgd, die gegeven worden door een golfleraar, ook wel pro genoemd. Voor meer info: 06-17612329  info@rigagolf.nl http://www.rigagolf.nl/
  • Tijdens de lessen wordt geobserveerd door de pro of er kinderen in aanmerking komen voor het jeugd GVB. Het jeugd GVB wordt door de pro afgenomen, dit betekend dat met name het theorie-examen in de baan wordt afgelegd. Na het 14e jaar wordt er een regulier GVB examen afgenomen.

Golfclub Erve Braakman

De oefenfaciliteiten zijn voorbehouden aan leden, clinics en lessen.

Heeft u een vraag, belt u ons dan gerust voor meer informatie en mogelijkheden.
Wij staan u graag vrijblijvend te woord.